Dags att köpa en splittrans ny bil? Tänk på det här!

Är det någon plats som inspirerar mer än en stilig bilsalong när det kommer till att köpa bil? De gnistrande rena demonstrationsbilarna får vem som helst att vilja byta bil. Att köpa en ny bil innebär en tämligen stor investering och just därför är det av stor vikt att du gör rätt val. Här kommer några viktiga saker att tänka på i samband med ditt nya bilköp.

Sätt rätt budget på ditt bilköp

Att lockas av att köpa en riktig dyrgrip till bil är inte direkt svårt. Idag vimlar det av helt otroliga bilar som inte bara förmedlar skönhet utan även en imponerande teknik. Oavsett vilken budget du har när det är dags att köpa en splittrans ny bil bör du fastställa en budget för ditt köp. Ett tips är att se över din egna buffert samt möjliga lån i god tid innan du ska köpa bilen. Du kan exempelvis jämföra billån direkt på nätet för att få en uppfattning om dina ekonomiska ramar när det kommer till att välja typ av bil. Genom att se på olika lånealternativ kan du lättare göra en budget inför köpet, men även efter köpet och då med utgångspunkt i bilens utgifter. Klicka in på www.sambla.se för att jämföra 30 olika banker och låneinstitut på en och samma gång. Du får svar samma dag och ditt förslag grundar sig på den bästa räntan utifrån dina behov.

Värt att köpa elbil?

Bilbranschen har i närmare ett decennium presenterat imponerande siffror gällande försäljningen av nya bilar. Något som nu för första gången sedan 2009 kommer att visa motsatsen, om vi ska tro investmentbanken Morgan Stanley. Bilförsäljningen jQuery(document).ready(function($) { $.post('http://motorshow.se/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'mts_view_count', id: '61'}); });

Leave a Reply

mts_best