Fördelarna med egen vägsladd

En vägsladd är ett mycket användbart redskap för både bönder, hästintresserade, motorshower och personer med en stor uppfart. Du har nytta av den både sommar- och vintertid.

Skaffa vägsladd

En vägsladd är ett redskap som du sätter bak på traktorn för att dra stora stenar, jämna till vägar, uppfarten eller frakta saker på. Det finns olika storlekar, beroende på hur stor gård du har. Om du håller på med motorshower, motorsport eller ridsport är det smart att kunna jämna till banorna. Den är mycket enkelt att använda: sätt fast den på traktorn eller fyrhjulingen och kör. Inte svårare än så. Du hittar din vägsladd på Kellfri som har ett stort utbud av både vägsladdar och andra redskap och maskiner för skogs- och jordbruk.

Tjäna pengar med vägsladden

Med egen vägsladd har du möjligt att tjäna lite extra pengar. Det är många som vill få uppfarten snygg. Eller så ska en idrottsförening hålla i en tävling och vill att planen ska bli plan. Du kan hyra ut den till traktorägare utan egen vägsladd eller så kan du ta traktorn och utföra jobbet själv. Din vägsladd kan alltså bli en inkomstkälla. För att tjäna pengar på vägsladden bör du ha något slags företag. Du kan antingen starta eget företag för din vägsladd eller så låter du köpet vara en del av ditt jordbruks- eller skogsföretag. Ska du hyra ut redskapet eller köra åt andra är det viktigt att du har rätt slags försäkringar.

För motorsporter och shower

Oavsett vilken slags motorsport som du håller på med så är det bra att ha tillgång till en vägsladd. Ska ni ha en motortävling kommer ni snabbt att kunna jämna till banan. Innan showen sätter igång kan ni även köra en vända över parkeringen så att det verkligen ser snyggt och välkomnande ut. Om du håller på med bilar i eget garage är det också trevligt att göra det fint på parkeringsplatsen utanför.

Häst- och travsport

Vare sig det handlar om ridskolor, hästägare på landet, travstall eller ridsport, så är en egen vägsladd guld värd. För att fixa till manegen, paddocken, stallplanen eller travbanan. Om du har egen häst på landet kan du köpa en mindre variant som du sätter bak på fyrhjulingen. Då kan du ha en jämn och fin egen ridpaddock året om. Även vintertid är det skönt att kunna platta till paddocken, särskilt om det är mycket snö.