Dieseloptimering – maximal kraft ur bilen!

Ska du köpa en dieseldriven bil, eller har du en och funderar på hur du ska packa in lite mer kraft i motorn? Du kan säkert fråga flera skickliga verkstäder om råd, men Dieselkraft är en av få som verkligen kan hjälpa till. De är ensamma på marknaden om sitt system. Dieselkrafts produkt för dieseloptimering är tight, levererande och professionellt framtagen.

Dieseloptimering med Dieselkraft

Dieselkraft är ett framtidsdrivet, ambitiöst och kunnigt företag som specialiserat sig på trimboxar för att optimera effekten i framförallt dieselbilar. Detta är en bränslebesparande optimeringsbox och Dieselkraft är de enda på marknaden som tillverkar detta system. I boxen finns fyra olika kurvor som har fyra olika minnen. Kurvorna programmeras innan kunderna får sin box eftersom kurvorna är unika för varje individuell motormodell. Det går sedan att välja kurva beroende på effekten man söker – det finns exempelvis allround, tungt drag eller ekonomi- och prestandaläge.

Turbostyrning och sensorer

Dieselkraft får ut enormt mycket kraft ur dieselbilarna – produkten är avancerad och för det mesta kopplar man in boxen på flera olika ställen i motorrummet. Även turbon kan styras om man kopplar en kabel direkt från denna box till mappsensorn i bilen. På detta sätt maxas både prestanda och motorns vrideffekt och turbon nyttjas effektivt. Detsamma gäller förbrukningen.

Dieselkraft är utmärkta rådgivare och de ser också till att du får den box du behöver till det rätta priset. I den digitala trimboxen kan du själv göra val för effekten och karaktären på trimningen. Det är viktigt eftersom en trimning behöver passa din körstil – om du väljer prestanda vill du förmodligen köra mer offensivt och så vidare. Att kunna göra inställningar på boxen i efterhand är nödvändigt även för att kunna ställa in boxen om biltillverkarna får uppgraderingar till bilarnas mjukvara, exempelvis när bilarna servas. Då behöver boxen anpassas – och Dieselkrafts digitala trimbox är fullt ut anpassad till moderna bilar med insprutningssystem av den senaste generationen.