Moderna och lyxiga husvagnar

Att åka till camping med sin husvagn har länge varit ett stort nöje i Sverige. Man kan åka till samma plats varje år och tillbringa sin semester där och träffa alla andra på campingplatsen som man känner sedan förut. Andra tar sin husvagn och åker längre sträckor till exempel ut i Europa och testar på campingplatser utomlands. Med en husvagn, har man med sig alla nödvändigheter i livet samt att man har en sovplats som är ens egen. En del nöjer sig med att ha en enkel husvagn medan andra är mer ute efter en modern och lyxigare variant.

Nya husvagnar under 2017

Det kommer ut många nya husvagnar under 2017 så det kommer att finnas mycket att välja på. Hobby som är ett välkänt husvagnsföretag har flertalet modeller som man nu kan gå och titta på och i. De har en deluxe-modell som är utrustad med en dubbelbädd och som till och med har fönster med mörkläggningsfunktion samt myggnät. Kabe har en husvagn som kallas för Ametist som också är utrustad med en dubbelbädd och en färskvattentank som är frysskyddad vilket känns som en nödvändighet med tanke på sommarvädret ibland. I husvagnen finns även ett stort kylskåp med en separat frys vilket är bra om man reser med ett större sällskap eller sin familj. Det finns många husvagnsmodeller att välja på så det gäller att komma överens om vilka behov man har.

Glamping och utemöbler

Definitionen glamping har uppkommit när man har försökt att få campinglivet lite mer glamoröst. Att campa på ett glamoröst sätt är att investera i saker som man skulle ha i sitt vanliga hus eller lägenhet. Varför inte ha riktiga duntäcken i vagnen i stället för billiga syntettäcken? Man kan även sätta upp kristallkronor och klä om möblerna i vagnen i ett mer lyxigt material. Tanken är att man inte tänker på att man bor i en husvagn utan inreder på det sätt och med den design som man tycker om. utemöbler är såklart ett måste när man campar. Det finns ett oerhört stort urval av både utemöbler och tillbehör att välja bland till din campingplats. Man får helt enkelt bestämma sig vilka sorts möbler man har behov av.